Το σεμινάριο του Κοσμά Κουμιανού

Δείτε φωτογραφίες από το σεμινάριο του Κοσμά Κουμιανού που πραγματοποιήθηκε στις 10/3/2017

Διαβάστε παρακάτω την περιγραφή του σεμιναρίου και ένα σύντομο βιογραφικό του ομιλητή.

Τίτλος σεμιναρίου: “Πορτραίτο, Φως & Ψυχολογία”

 

Βασικοί φωτισμοί – daylight & studio σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Πως  διαβάζουμε και πως δημιουργούμε το φως σε κάθε εσωτερικό χώρο ή εξωτερική τοποθεσία που έχουμε στη διάθεση μας για τη φωτογράφιση και με ποιόν τρόπο προσεγγίζουμε τον φωτογραφιζόμενο ώστε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Τέλος θα μιλήσουμε για τις πηγές έμπνευσης από τις οποίες μπορούμε να παίρνουμε ιδέες ώστε να είμαστε πάντα δημιουργικοί.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Κοσμάς Κουμιανός είναι πλέον ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους πορτραίτου, μόδας & γάμων στην Ελλάδα. Έχει σπουδάσει φωτογραφία σε Αθήνα και Νέα Υόρκη και ταξιδεύει συχνά σε Ευρώπη, Αμερική & Αφρική για φωτογραφίσεις που αφορούν περιοδικά και designers.

Στην Ελλάδα φωτογραφίζει για τα  περιοδικά Elle, Madame Figaro, Aegean Blue, DownTown, Athinorama και διάφορα άλλα. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε σεμινάρια & wokshops αλλά και σε σχολές όπως η New school Athens και η Pansik, διδάσκοντας φωτογραφία μόδας και editorial.Έχει επίσης βραβευθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς (“MAGNUM” και “International photography awards”) αλλά και στους Ελληνικούς διαγωνισμούς του “WPV convention” και του “PWS”.

Leave a Reply